Welkom!


De data voor het 15e Dutch Hematology Congress zijn bekend: 25 - 26 - 27 januari 2023, Congrescentrum Papendal in Arnhem.

Na twee jaren van een virtueel congres, staan de pijlen nu gericht op een fysiek evenement op Congrescentrum Papendal in Arnhem in 2023. De DHC organisatie stelt momenteel het programma samen voor het 3-daagse 15e DHC en het 1-daagse 10e Verpleegkundig Symposium. 

Deze compacte nascholing is voor alle hematologen, internisten, kinderartsen, arts-assistenten, physician assistants studenten, radiotherapeuten, oncologen, pathologen, klinisch chemici, laboratoriumartsen, datamanagers, (research) verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers, analisten en alle andere belangstellenden in Nederland en België, dé manier om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen in de hematologie. Onze industriële partners zijn ook vertegenwoordigd, u wordt van harte uitgenodigd om met hen in contact te treden.

Dutch Hematology Congress
Op Dutch Hematology Congress presenteert de Nederlandse hematologie haar fundamentele en klinische vorderingen over het afgelopen jaar. Het congres geeft promovendi en onderzoekers de mogelijkheid de jongste resultaten van hun onderzoek te presenteren en klinische noviteiten worden kritisch besproken. Het programma is verspreid over drie dagen en bevat een mix van basaal/ translationele en klinische abstracts sessies en klinische educationals.

Verpleegkundig Symposium
De TWG Hematologie, onderdeel van V&VN oncologie, organiseert in samenwerking met het Dutch Hematology Congress opnieuw het symposium voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Er wordt een afwisselend programma gepresenteerd.

Wij hopen op inspirerende en leerzame dagen en ontvangen u graag op 25, 26, 27 januari 2023.

Karina Meijer en Jan Cornelissen
(voorzitters Stichting DHC)


 We bedanken de Premium Sponsors van 15 DHC

premium-2.png      

×