Welkom

Het programma voor het komende congres is alweer vollop in ontwikkeling.
Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het Dutch Hematology Congress op 19, 20 en 21 Januari 2022. Het verpleegkundig Symposium staat gepland op 19  januari 2022.

Op dit moment gaan we er vanuit dat we het 15e DHC in 2022 als een live event kunnen organiseren.
Als pilot bieden we dit jaar voor deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn een selectie van het programma aan als live streams. De geselecteerde sessies voor de live streams zijn terug te vinden in het programma. De live streams zijn alleen live te volgen en niet terug te kijken. Kijk voor de tarieven en voorwaarden bij de registratie pagina.

Deze compacte nascholing is voor alle hematologen, internisten, kinderartsen, arts-assistenten, studenten, radiotherapeuten, oncologen, pathologen, arts-assistenten, klinisch chemici, laboratoriumartsen, datamanagers, (research)verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers, analisten en alle andere belangstellenden in Nederland en België, dé manier om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen in de hematologie. Onze industriële partners zijn ook vertegenwoordigd, u wordt van harte uitgenodigd om met hen in contact te treden.

Dutch Hematology Congress
Op Dutch Hematology Congress presenteert de Nederlandse hematologie haar fundamentele en klinische vorderingen over het afgelopen jaar. Het congres geeft promovendi en onderzoekers de mogelijkheid de jongste resultaten van hun onderzoek te presenteren en klinische noviteiten worden kritisch besproken. Het programma is verspreid over drie dagen en bevat een mix van basaal/ translationele en klinische abstracts sessies en klinische educationals.
Op dit moment wordt nog hard aan het programma gewerkt, houd hiervoor de website in de gaten.

Verpleegkundig Symposium
De TWG Hematologie, onderdeel van V&VN oncologie, organiseert in samenwerking met het Dutch Hematology Congress opnieuw het symposium voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Er wordt een afwisselend programma gepresenteerd. Het programma volgt zo spoedig mogelijk!

Het Dutch Hematology Congress heeft geen winstoogmerk. De deelnemerskosten zullen zo laag mogeljk zijn.

Wij hopen op inspirerende en leerzame dagen en zien u graag op 19,  20, 21 januari 2022.

Karina Meijer en Jan Cornelissen
(voorzitters Stichting DHC)

 

×