Welkom!


Graag nodigen wij jullie uit voor het 16th Dutch Hematology Congress dat plaatsvindt op : 24 - 25 - 26 January 2024, Papendal Congress Center Arnhem. 

De DHC organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van het 16e congres en binnenkort zal het programma zichtbaar zijn op het tabblad programma. 

Het congres biedt deelnemers de mogelijkheid om geinformeerd te worden over de nieuwste ontwikkelingen in de hematologie in een compacte training. De training is bedoeld voor alle betrokken disciplines uit het hematologische veld, 

Dutch Hematology Congress
Het DHC programma presenteert de wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen van het afgelopen jaar.
Daarnaast biedt het congres de mogelijkheid voor PhD studenten en onderzoekers om hun laatste resultaten van hun onderzoek te presenteren. Ook worden klinische innovaties kritisch besproken. Het programma omvat abstract sessies en (interactieve) klinische sessies en drie keynote presentaties en de jaarlijkse masterclass Beenmerg diagnostiek.

Verpleegkundig Symposium 
Het verpleegkundig Symposium wordt georganiseerd door TWG- onderdeel van V&VN Oncology in samenwerking met het Dutch Hematology Congress. Het verpleegkundig symposium wordt georganiseerd voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

We streven naar een inspirerend congres en hopen jullie allen te ontmoeten op 24, 25 en 26 January 2024!

Karina Meijer and Arnon Kater
(voorzitters bestuur Stichting DHC)


We bedanken de hoofd sponsors van 15 DHC
 

 

×