Welkom

De DHC congresorganisatie is verheugd u als spreker te mogen ontvangen. Op deze pagina vindt u informatie die voor u van belang is en we vragen u dan ook om onderstaande goed door te nemen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de congresorganisatie via DHC@erasmusmc.nl of - indien reeds bekend - met de moderator van uw sessie.


Sprekersbeleid DHC

Stichting DHC is een non profit organisatie en wil de tarieven voor deelnemers zo laag als mogelijk houden.
Een consequentie daarvan is dat we de kosten ook laag moeten houden. Om die reden hebben we gekozen voor onderstaand sprekersbeleid:

Standaard sprekers:
Dit zijn allen sprekers die binnen het hematologische vakgebied vallen (HOVON, NVvH, VHL, HOP en V&VN).
Voor deze sprekers geldt dat zij zich moeten registreren (incl. voldoen betaling) om te kunnen deelnemen aan het congres. Sprekers/moderatoren die alleen voor hun sessie komen, hoeven zich niet te registeren. 

Gast sprekers
Dit zijn buitenlandse sprekers en sprekers die niet betrokken zijn bij HOVON, NVvH, VHL, HOP en V&VN en niet werkzaam zijn in het hematologische vakgebied zoals internisten, oncologen, dermatologen etc.
Gastsprekers worden door de organisatie ingeschreven en ontvangen reiskosten en een sprekersfee conform CGR regelgeving.


Disclosure
Vanwege de eisen van de inspectie, bent u als spreker verplicht om uw presentatie te beginnen met een conflict of interest - disclosure. Deze disclosure is tevens noodzakelijk om accreditatie aan te vragen. Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaande templates in te vullen terug te sturen naar DHC@erasmusmc.nl; Deadline: 1 december. U wordt tevens verzocht om dit template toe te voegen aan uw presentatie op het congres. 

Klik hier voor de disclosure template.


Templates presentaties
U wordt vriendelijk verzocht om voor uw presentatie gebruik te maken van één van onderstaande PowerPoint template.
Kies a.u.b. het PowerPoint template dat voor u van toepassing is.

Klik hier voor het PowerPoint template DHC. 
Klik hier voor het PowerPoint template voor het Verpleegkundig Symposium. 
N:B Voor uw presentatie dient u beeldverhouding 16:9 te gebruiken!!


Sprekersbalie
Direct na de ingang van Congrescentrum Papendal, vindt u de sprekersbalie. U wordt verzocht zich hier (ruim) voorafgaand aan uw lezing te melden en uw presentatie te uploaden voor gebruik in de zaal. Na afloop van het congres, worden de presentaties (in pdf) gepubliceerd op de congreswebsite. Indien u hiervoor een aangepaste versie wilt gebruiken, dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt de versie voor publicatie op de website apart uploaden bij de sprekersbalie of een pdf bestand sturen naar DHC@erasmusmc.nl.


Algemene informatie voor de presentaties

Voertaal
De voertaal bij het Verpleegkundig Symposium is Nederlands.
De voertaal bij 15DHC is afhankelijk van de sessie Nederlands of Engels. Alle key-note lectures zijn Engelstalig.
Vrijwel alle meet-the-expert sessies zijn Engelstalig, tenzij de titel in het Nederlands op het programma staat vermeld.
Alle Clinical Research abstract sessies en de Fundamental / Translational abstract sessies zijn Engelstalig.
Sessies met een Nederlandse titel en de Masterclass Beenmergdiagnostiek zijn Nederlandstalig. Heeft u twijfels over de voertaal van uw presentatie, neem dan contact op met de congresorganisatie of met de moderator van uw sessie.

Duur
De duur van uw presentatie staat vermeld in uw uitnodiging en op het programma. In de vermelde tijd is reeds rekening gehouden met het beantwoorden van vragen, u wordt dan ook gevraagd om hierbij de lengte van uw presentatie rekening te houden. Gezien het strakke programma, wordt u vriendelijk verzocht de toebedeelde tijd niet te overschrijven. Wij zullen onze moderatoren vragen hier op toe te zien.

Faciliteiten in de zaal

  • In alle zalen is geluidsversterking aanwezig; dit kan middels een microfoon op de katheder of in de vorm van een revers microfoon. 
  • De technicien van de sprekersbalie zorgt ervoor dat uw presentatie klaar staat in de zaal. 
  • Bij een aantal sessies is technische ondersteuning aanwezig in de zaal.

Interactieve sessie
Verzorgt u een interactieve sessie dan verzoeken wij u om uiterlijk maandag 16 januari 2023 uw presentatie met daarin aangegeven welke onderdelen interactief zijn, aan te leveren bij de congresorganisatie.


 

×