Faciliteiten

Overnachten
Parkeren
Horeca
Internet en Wifi
Zalen


Overnachten
Tijdens het congres kunt u overnachten op congrescentrum Papendal, u kunt dit aangeven bij uw inschrijving, zie bij 'programma en registratie'.

Er zijn 150 hotelkamers beschikbaar bij Papendal en er zijn 40 kamers gereserveerd bij het Van der Valk Hotel (op loopafstand van Papendal). De hotelkamers zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken over gratis WiFi. Indien u wilt blijven overnachten, raden wij u aan u zich zo spoedig mogelijk te registeren. De verdeling van de kamers gaat op volgorde van inschrijven.

Indien u gebruik maakt van een overnachting dient u uiterlijk voor 18:00 uur te zijn ingecheckt. Zonder bericht van verlate aankomst, worden kamers die niet zijn ingecheckt na 18:00 uur vrijgegeven!


Parkeren
Congrescentrum Papendal beschikt over een ruime parkeerplaats (450 plaatsen) die direct aan het congrescentrum en hotel is gelegen.


Horeca
Tijdens het congres wordt u voorzien van koffie en thee, een uitgebreid lunchbuffet en diner. Dit is inbegrepen in de prijs voor het dagprogramma. Wij verzoeken u wel om deelname aan het diner te vermelden bij uw inschrijving. Als het dag- en avondprogramma afgelopen is kunt u op eigen kosten gebruik maken van de bar Dug Out.


Internet en Wifi
Er is gratis WiFi in het congrescentrum en in de hotels.


Zalen
Tijdens het Hematologiecongres beschikken wij over diverse zalen met verschillende capaciteiten. De Meet-the-Expert sessies en de Masterclass Beenmergdiagnostiek vinden plaats in kleinere zalen. Wegens de beperkte capaciteit dient u zich voor deze sessies en Masterclasses te registreren. Alle zalen hebben de beschikking over WiFi.

×